fredag den 22. maj 2009

Åbningskoncerter - SPOT

         SPOTSPOTSPOTSPOTSPOTSPOTSPOTSPOTSPOTSPOT

Så var det i går at SPOT festival startede, og jeg skal være med hele vejen sammen med min ven Sune. Vi har allerede kigget programmet igennem 100 gange, og lyttet til alle de bands vi gerne vil se. 
Hele festivalen startede i musikhuset med åbningstale og koncert med bandet AVE der sammen med Odense Symfoniorkester og Hernings Drengekor havde lavet et ca 45 min. langt nummer, som gav mig gåsehud op til flere gange - det var helt fantastisk! Jeg kendte ikke bandet i forvejen, men med den koncertoplevelse, som forgik inde i den store sal, er det bestemt et band jeg vil lyttet noget mere til. 
Derfor har jeg også fundet bandets Myspace side, og de numre de har lagt ind, var det de havde sammensat til koncerten.  

Derefter var der koncert med OH LAND, og hende er jeg helt vild med! Mine forventninger var også helt i top, og hun skuffede mig ikke bare det mindste - det er den bedste koncert jeg længe har været til! Ikke nok med at hun synger som en fugl, men hun er også altid iført noget helt specielt, og selvfølgelig er hun naturlig smuk! Mit ynglings billede af hende er dette:


Elsker den kjole - den er jo piv fræk og dejlig enkel - det er lige mig! En ting hun gør meget i er at have et eller andet sjovt i håret eller en sjov hat på. Og i går havde hun et meget glitterene hus på hovedet, hvilket jeg vil prøve at finde et billede af, for det var helt specielt. 
Efter Oh land kom WHEN SAINTS GO MACHINE på scenen og gjorde det super godt - desværre var musikken lige lidt for høj. 
Angående mit outfit så fandt jeg min gamle 90'er kjole frem, som jeg for nogle år siden købte i en genbrug til en gym-fest. Synes den går meget godt til min nye vest - sådan et rigtig 90'er outfit, eller som Sidsel sagde: du ligner en fra Beverly Hill 90210...  

2 kommentarer:

 1. Jeg er faktisk ret sikker på at det er en buksedragt fra Stine Goya hun har på! Og fin er den :)
  Go fornøjelse med SPOT - jeg glæder mig også til at komme derind senere på dagen.
  Mvh Cecilie

  SvarSlet
 2. Hey Cecilie

  Du har ret - har lige fundet den. Den er fra hendes AW08 kollektion - som virkelig er fed kollektion! Tusind tak!
  Ha fun with spot!

  SvarSlet